Forma-1

Majdnem belógtak Michael Schumacherhez

  • VNA

Ismét megpróbált valaki hasznot húzni a hétszeres világbajnok Michael Schumacher decemberi súlyos balesetéből.

A német Bild Zeitung információi szerint két héttel ezelőtt egy furcsa incidens zajlott le a franciaországi Grenoble-ban, ahol a december 29-én síbalesetet szenvedő Michael Schumachert ápolják. A lap biztos forrásokra hivatkozva tette közzé szombaton, hogy korábban két férfi igyekezett bejutni a hétszeres világbajnok némethez és kis híján sikerrel is jártak.

A Schumachert ápoló kórház ma a világ egyik legjobban őrzött egészségügyi intézménye

A klinikáról kiszivárgott információk szerint a "tettesek" egy ismerősüket jöttek meglátogatni a kórházba, majd hirtelen ötlettől vezérelve próbáltak meg - egy vélhetően sok ezer eurót hozó - fényképes felvételt készíteni a hosszú hetek óta kómában fekvő Schumacherről. Végül azonban a család által szervezett biztonsági személyzet lekapcsolta őket az utolsó pillanatban. Korábban is volt már hasonló próbálkozás, még január elején egy papruhába öltözött újságíró próbálkozott meg közelebbi információkat gyűjteni Schumiról.

Az elmúlt hetekben végre újra biztató híreket lehet hallani az ex-pilóta kapcsán, aki már "ébredőben" van és állítólag időnként képes szemkontaktust is felvenni a családtagokkal.