Topligák

Kikapott a Barca, előzött a Real, döntős az Arsenal

A Real Madrid egy ponttal megelőzte a Barcelonát a spanyol labdarúgó-bajnokságban, míg az Arsenal bekerült az FA Kupa döntőjébe.

A Granada Brahimi góljával verte a Barcelonát - fotó: AFP

Németországban a Hannover az eltiltott Huszti Szabolcs nélkül 2-1-re nyert a kiesés ellen küzdő Hamburg ellen. A forduló rangadóján a Borussia Dortmund 3-0-ra győzött a már bajnok Bayern München otthonában. Amióta biztosította első helyét, a bajor csapat nem nyert mérkőzést a Bundesligában.

Angliában a West Bromwich Albion a sérült Gera Zoltán nélkül háromgólos előnyt bukott el a Tottenham ellen a Premier League 34. fordulójában. A londoni gárda 3-3-ra mentette a meccset. A Fulham 1-0-ra verte a Norwichot, a hatharom.com helyes tippet adott a találkozóra. Az FA Kupa elődöntőjében az Arsenal rendes játékidőben 1-1-re zárt a Wigannel a Wembley Stadionban. A büntetőpárbaj során Lukasz Fabianski két 11-es is hárított, így az Ágyúsok bekerültek a fináléba. A másik elődöntőt, a Hull City-Sheffield United meccset vasárnap játsszák.

Spanyolországban váratlan kudarcot szenvedett el a Barcelona, amely 1-0-ra kikapott a Granada otthonában. A Real Madrid kihasználta a címvédő kudarcát, odahaza 4-0-ra verte az Almériát és egy ponttal megelőzte a Barcát a tabellán.

2014-04-12;47,53,54,55,87,132