NB I

A győriek megnézték volna tizenegy a tizenegy ellen

Remek mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó OTP Bank Liga két legjobb formában lévő együttese szombat este a Nagyerdőben.

A bajnokságot nyolc ponttal vezető házigazda DVSC-TEVA a kilencven perc során kétszer is hátrányba került, végül azonban döntetlenre mentette a mérkőzést az első félidő hajrájában Pátkai Máté kiállítása miatt megfogyatkozó Győri ETO-val szemben.

"Győzelemre játszottunk" - szögezte le a lefújás után Kondás Elemér, az éllovas hajdúságiak vezetőedzője a dvsc.hu-n. "A srácok nagyon sokat dolgoztak a pályán, kétszer sikerült felállnunk vesztett állásból, nem lehet azt mondani, hogy ne akartak volna. Jól kezdtünk, két nagy helyzetünk volt az elején, majd kapufát lőttünk. Mindig volt az ellenféltől valaki, aki bele tudott lépni az utolsó pillanatban a labdába. A vendégek jól megszervezték a védekezésüket. Picit csalódottak vagyunk, mert szerettünk volna nyerni, de egy rangadón bármi előfordulhat. Szerintem egy nagyon jó iramú, színvonalas mérkőzés volt. Megmaradt az előnyünk, ebből a szempontból valahol elégedettek lehetünk."

"Annak fényében, hogy majdnem egy órát emberhátrányban játszottunk, elégedett vagyok az egy ponttal" - fogalmazott a győrieket irányító Horváth Ferenc. "Megmondom őszintén, megnéztem volna, hogy tizenegy a tizenegy ellen mi lett volna. Azt gondolom, hogy nagyon jól játszottunk, de sajnos ennek soha nem fogunk a végére járni. Nem tudom, kiállítás volt-e, vagy nem, a lényeg, hogy vannak olyan játékosaink, akik tíz emberrel is hősként küzdenek az utolsó percig. Erre lehet építeni. Rúgtunk két gyönyörű gólt akcióból, miközben a Loki mind a kettőt pontrúgásból érte el, ami persze nem von le ezek értékéből semmit."

[1609919] 2014-04-05 20:00:00 Debrecen - Győrx;
144894