Bajnokok Ligája

A Napoli ellen is 1-3-ról fordítottunk - Cahill

A Paris Saint-Germain 3-1-re legyőzte a vendég Chelsea-t a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A PSG 3-1-re legyőzte a londoniakat - Fotó: AFP

"Nagyon fontos gólt rúgtam, ezzel sikerült komoly előnyt kivívnunk. Nagyon elégedett vagyok, az egész csapatnak szeretnék köszönetet mondani. Főleg Marcónak [Verratti], remélem, így talán gyorsabban gyógyul meg. Nagyon egységesek voltunk ma. Persze a kapott gól miatt nem teljes az örömünk, de nyerni tudtunk, óriási meccs volt" - fogalmazott Javier Pastore, a párizsiak utolsó gólszerzője.

"Mintha féltünk volna a Chelsea kontráitól. Nagyon erős csapatról beszélünk. Elvégeztük a munkát, Javier Pastore gólja fantasztikus volt" - adott gyors értékelést Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője. A PSG keserédesen ünnepelhetett, ugyanis megsérült két kulcsembere, Zlatan Ibrahimovic és Marco Verratti.

"Kemény lesz a visszavágó, de nem lehetetlen a továbbjutásunk, semmi sem az a futballban. Csak hát ők a semmiből is tudnak gólt lőni, mi meg nem szórjuk éppenséggel a gólokat. Majd meglátjuk" - nyilatkozta José Mourinho.

"Szörnyű volt a hosszabbítás, buta gólt kaptunk, nagy csapást szenvedtünk el. A 2-1-es vereség rendben lett volna, de ez hatalmas különbség. De ne feledjük, voltunk már ilyen helyzetben, abban az évben, amikor megnyertük a Bajnokok Ligáját. Akkor 1-3-ról álltunk fel Napoli ellen. Képesek vagyunk a fordításra, de nem lesz egyszerű" - mondta Gary Cahill, a londoniak védője, utalva a 2012-es Napoli elleni nyolcaddöntőre.

[1679342] 2014-04-02 20:45:00 Paris Saint Germain - Chelseax;
[1679342] 2014-04-02 20:45:00 Paris Saint Germain - Chelseax