Sportfogadás

Elmaradt a profit márciusban

  • hatharom.com
megosztom

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Protippek - Március
2014-03-01 00:00;2014-04-01 00:00;1;1

Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban

Ez történt márciusban

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, hogy igen széles palettáról kínálnak tippeket a tippmesterek, ami márciusban sem volt másképp, hiszen többek között labdarúgásból, európai és amerikai kosárlabdából, teniszből, jégkorongból, kézilabdából, vízilabdából, amerikai fociból, valamint snookerből és kerékpárról is találkozhattatok tippekkel.

A PROTIPP RENDSZER junior tippmesterei a mögöttünk hagyott hónapban összesen 139 tippet adta fel, melyek közül 68 bizonyult sikeresnek. A tippadók 1.97-es átlagoddson, 4.98-as átlagtéttel összesen 693 egységet tettek kockára, de csak 649 egység "jött vissza", így a profit -43,21 egység lett a hónapban. Ez azt is jelenti, hogy márciusban -6,27 %-os ROI-t sikerült elérni.

A fenti grafikonon is jól észlelhető az a vesztőszéria, amelybe az utolsó héten a tippmesterek kerültek. Aki ismeri valamennyire a sportfogadás világát, az pontosan tudja, hogy ilyen bármikor előfordulhat, ezért különösen fontos, hogy megfelelően menedzseljük a tőkénket a bankrollmenedzsment szabályait alkalmazva.

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogyan a tavalyi szezon során, úgy idén is összemérheted tudásodat az Eurosport kommentátoraival, illetve a hatharom.com szerkesztőivel népszerű totójátékunkban! Ha próbára szeretnéd tenni képességeidet, akkor mindenképpen érdemes indulnod az értékes nyereményekért! A részletekértkattints ide!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Áprilisban 350 ezer forintnak megfelelő összegért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.

megosztom