Topligák

Élre állt a Liverpool, Huszti gólt szerzett, kikapott a Juve

A Liverpool lelépte a Tottenhamet és élre állt az angol labdarúgó-bajnokságban, míg Huszti Szabolcs gólt szerzett, de kikapott a Hannover.

Lloris négy gólt kapott a Liverpooltól - fotó: AFP

Olaszországban a 93. percig 2-2-re állt a Lazio-Parma meccs, ekkor azonban Antonio Candreva pazar gólt szerzett és megnyerte a találkozót a római kékeknek. Luca Toni a hajrában duplázott, csapata a Verona 3-0-ra verte a Genoát. A Napoli Callejón és Mertens góljával 2-0-ra legyőzte a listavezető Juventust, amely sorrendben 22 veretlenül megvívott bajnoki meccs - ebből 20 győzelem - után szenvedett vereséget. Így sincs különösebb ok az aggodalomra Torinóban, ugyanis Antonio Conte együttese kilenc ponttal vezeti a tabellát az AS Romával szemben.

Angliában a Liverpool lelépte a Tottenhamet, 4-0-ra győzött és ezzel élre állt a tabellán. Brendan Rodgers együttese két ponttal előzi meg a Chelsea-t és néggyel a Manchester Cityt, utóbbi gárda két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Protippünkben az Everton győzelmét vártuk a Fulham ellen, a liverpooliak 3-1-re nyertek, tehát sikerrel jártunk.

Németországban Huszti Szabolcs végig pályán volt a Hannoverben és a 43. percben vezetéshez juttatta együttesét a Werder Bremen elleni hazai meccsen. A magyar légiós szabadrúgásból talált a hálóba. A szünet után Di Santo egyenlített, a 90. percben pedig Prödl meccset nyert a vendégeknek.

Hannover-Werder Bremen 1-2

2014-03-30;47,53,55,54,87