Topligák

Terry öngólt vétett, hármat kapott a Bayern, ismét nyert a Milan

Már csak két pont a Chelsea előnye Angliában a Manchester Cityvel szemben, a bajnok Bayern München hármat kapott otthon a Hoffenheimtől Németországban.

Fernando Torres nem bírt a Crystal Palace védelmével - fotó: AFP

A Manchester United 0-1-ről fordítva 4-1-re legyőzte az Aston Villát az angol labdarúgó Premier League 32. fordulójában. Ezzel együtt sem lehetett maradéktalan az öröme a Vörösök menedzserének, David Moyesnak. A kezdés előtt ugyanis elhúzott az Old Trafford Stadionja felett a beígért repülőgép, amely a ‘Moyes takarodj’ molinót lebegtette maga után. A listavezető Chelsea John Terry öngóljával 1-0-ra kikapott a Crystal Palace otthonában. A West Bromwich Albion elképesztő hajrát hozó meccsen 3-3-ra zárt otthon a Cardiff Cityvel. Gera Zoltán a 85. percben csereként állt be a hazai csapatba. A Manchester City 1-1-re végzett az Arsenal otthonában és ezzel két pontra csökkentette hátrányát a listavezető Chelsea mögött. Ráadásul Manuel Pellegrini együttese két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A bajnoki címet kedden elhódító Bayern München otthon 3-3-as döntetlent játszott a Hoffenheimmel a német bajnokság 28. fordulójában. A bajor csapat legutóbb 2011 februárjában, a Dortmund ellen kapott három gólt hazai pályán bajnoki mérkőzésen. A Dortmund Marco Reus mesterhármasával 3–2-re győzött Stuttgartban, míg a Leverkusen kudarcot vallott otthon, nem tudta legyőzni a sereghajtó Braunschweiget (1–1).

A Fiorentina idegenbeli legyőzése után a Chievo sem jelentett gondot az alsóházban szerénykedő AC Milannak az olasz bajnokság 31. fordulójában. Clarence Seedorf együttese Balotelli egy, és Kaká két góljával 3-0-ra győzött. Franciaországban a Monaco 1-0-ra elvérzett az Evian otthonában, így a címvédő PSG már 13 ponttal vezeti a tabellát.

2014-03-29;47,54,55,53