Premier League

Sturridge és Suárez ötven éve nem látott csodát érhetnek el

megosztom

Szerdán a Sunderlandet látja vendégül a Premier League-ben a Liverpool, amely egy győzelemmel egy pontra megközelítheti az éllovas Chelsea-t.

Nagy szó lenne Liverpoolban, ha Daniel Sturridge gólt szerezne a Fekete Macskák ellen, ez ugyanis azt jelentené, hogy az 1963-64-es szezon után újra két, legalább 20 bajnoki találatig jutó játékosuk van a Vörösöknek. Sturridge jelenleg 19-nél tart, Luis Suárez pedig 28-nál, míg ötven évvel ezelőtt Roger Hunt 31, Ian St. John pedig 21 gólig jutott. A mostani sztárduó jó eséllyel ezt a teljesítményt is túlszárnyalhatja, hiszen erre a maival együtt még nyolc meccsük van. Érdekesség, hogy 1964-ben bajnokok is lett az együttes.

Sturridge és Suárez nagy elődök nyomába léphetnek - Fotó: AFP

A szezonhajrá közeledtével lassan aktuálissá válik az Év játékosa-szavazás, amelyben a Premier League játékosai választják ki maguk közül a legjobbat. Ebben Suárezt tuti favoritnak tekinti mindenki, a Betvictor-nál 1.10 az oddsa a cím elnyerésére.

"Hihetetlen, amit Luis a pályán csinál. Minden csapat fél tőle, és joggal. Kétség nem férhet ahhoz, hogy ő az Év játékosa. Nemcsak a góljai és a gólpasszai, de a csapatért végzett munkája miatt is" - mondta róla csapattársa, Daniel Agger.

Miközben a 'Pool bajnoki címről ábrándozik, a Sunderland a kiesés elől menekül. A Wear-partiak hátránya három pont a 17., már bennmaradó helyen álló Crystal Palace mögött, és kettővel kevesebb meccset játszottak, ugyanakkor nem esélyesek arra, hogy ma nagyon szaporítsák a pontjaikat. Főleg úgy nem, hogy például Fabio Borini sem játszhat náluk, akit a Liverpool adott nekik kölcsön, és az egyezség értelmében nem léphet pályára.

"Nehéz lesz csak nézni ezt a meccset, miközben egészséges vagyok, hiszen nyilvánvalóan a pályán szeretnék lenni. Ott leszek a stadionban, és szerintem nyílt mérkőzés lesz. A Liverpool minden bizonnyal már a kezdőrúgás után nekiesik a Sunderlandnek, ahogy általában is teszik ezt" - mondta az olasz csatár.

A fogadóirodáknál természetesen óriási favorit a Liverpool, 1.17 az oddsa a Pinnacle-nél, míg a vendégeké 20.00 aBetvictor-nál. Azt, hogy Sturridge gólt szerez, szintén elég valószínűnek tartják a bukik, azUnibettel járunk a legjobban (1.62), ha erre az opcióra tesszük a tétünket.

Liverpool-Sunderland
oddsok arra, hogy Daniel Sturridge szerzi bármelyik gólt
bet365 Betvictor Unibet
1.57 1.50 1.62
[1475009] 2014-03-26 21:00:00 Liverpool - Sunderlandx;

 

megosztom