Serie A

Egy gonddal kevesebb, nőnek a Milan esélyei

A Fiorentina kedden megerősítette, hogy Mario Gomez nem lép pályára a Milan elleni bajnokin.

Gomez nem sokáig lehetett hasznára csapatának / AFP

A Violák német válogatott támadója a vasárnapi, Napoli ellen megvívott és 1-0-ra megnyert rangadón sérült meg, ám azt egyelőre nem lehet tudni, pontosan mennyit kell kihagynia a csatárnak. A Fiorentina közlése szerint a szerdai, Milan elleni rangadót és a hétvégi, Sampdoria elleni ütközetet is kihagyja Gomez, aki mindössze kilenc bajnokin jutott idén szóhoz, ezalatt pedig 3 alkalommal tudott eredményes lenni.

"A Fiorentina tájékoztatja a szurkolókat, hogy Mario Gomez hétfőn ortopédiai vizsgálaton vett részt, ahol a tesztek kimutatták, hogy bal térdében húzódás keletkezett a vasárnapi mérkőzéskor. A játékos a héten megfigyelés alatt lesz, majd ezután további vizsgálatok várnak rá" - olvasható a Fiorentina honlapján.

Gomez újbóli kiválása kellemetlen a játékosra nézve, hiszen alig egy hónapja tért vissza igen hosszúra nyúló térdsérüléséből.

A Fiorentina jelenleg a negyedik helyen áll az olasz bajnokságban, Vincenzo Montella fiai szerdán a több sebből vérző Milant fogadják Firenzében. A piros-feketék a hétvégén a Lazio otthonában értek el 1-1-es döntetlent, ám sajtóhírek szerint Seedorfnak ezúttal győzelemre kell vezetnie csapatát, különben az is előfordulhat, hogy tiszavirág életű lesz milánói edzősködése.

[1536814] 2014-03-26 20:45:00 Fiorentina - AC Milanx;
[1536814] 2014-03-26 20:45:00 Fiorentina - AC Milanx
146892