NB I

Kondás nehéz meccsről, Lőrincz csúnya dologról beszélt

A listavezető Debrecen Tisza Tibornak a 94. percben értékesített büntetőjével nyert a vendég Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati első mérkőzésén.

Kondás Elemér elismerte, nem játszott jól a Loki

A listavezető Debrecen Tisza Tibornak a 94. percben értékesített büntetőjével nyert a vendég Pécs ellen. A hajdúságiak immár 13 bajnoki találkozó óta veretlenek, míg a baranyai együttesnek kilencmeccses veretlenségi szériája szakadt most meg.

Nagyon nehéz mérkőzés volt, de erre is számítottunk – kezdte Kondás Elemér, a Loki szakvezetője. - Sajnos nem játszottunk jól, az utolsó passzok nem sikerültek. Végig bíztam a győzelemben, de rohamosan fogyott az idő. Aztán megszületett a gól, egy szép passz után Tisza Tibor lefordult és buktatták.“

Lőrincz Emil, a PMFC vezetőedzője nincs meggyőződve arról, hogy igazságos 11-est kapott a Debrecen.

"Nem érdemeltünk ma vereséget – vélekedett Lőrincz. -  Volt annyi helyzetünk, mint a Debrecennek, semmivel sem futballoztak  jobban a hazaiak nálunk. Született egy bírói döntés a 92. percben. Nem néztem, nem láttam, hogy mi történt pontosan, de ha jogtalan volt, akkor az csúnya dolog."

[1609892] 2014-03-22 14:00:00 Debrecen - Pécsx;
144894