Átigazolás

Sagnát mégis elcsábíthatja a pénz az Arsenaltól

Sajtóhírek szerint komoly versenyt folytat az Inter és az Arsenal utóbbi jobbhátvédjéért, a francia Bacary Sagnáért.

Sagna a pénz alapján dönthet - Fotó: AFP

Bár Sagna korábban kijelentette, hogy nem akarja elhagyni az Ágyúsokat, az Inter jobb ajánlatot kínál neki, mint jelenlegi klubja. Ő maga állítólag heti 100 ezer fontos fizetést szeretne, de az Arsenal eddig csak 60 ezret ajánlott neki. Ezt most Arséne Wengerék felemelhetik 75 ezerre egy kettő plusz egyéves szerződés keretében, ugyanakkor olasz források úgy tudják, hogy a kék-feketék erre is rá fognak ígérni. Ők heti 90 ezer fontnak megfelelő eurót kínálnak és ugyancsak egy kettő plusz egyéves szerződést.

A jobbhátvéd 2007-ben igazolt Londonba, és másfél éve alkudozik klubjával a hosszabbításról, azonban ez eddig nem vezetett eredményre. Ha a helyzet nem változik, a szezon végén ingyen távozhat, noha a transfermarkt.de 31 évesen is 12 millió euróra becsüli az értékét.

Az Inter már elkezdte az erősítéseket a következő szezonra, a Manchester Unitedtől szintén egy rutinos hátvédet, Nemanja Vidicset szerezte meg az új tulajdonos, Erick Thohir. A szerb játékos ugyancsak ingyen érkezik Milánóba.