NB I

Telt ház lesz a Pancho Aréna megnyitóján

Április 21-én, húsvéthétfőn, a hagyományos Puskás-Suzuki Kupa döntőjével avatják fel a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát, telt ház előtt.

Fotó: pfla.hu

"Alig egy héttel a stadionavató időpontja és a regisztrációs lehetőség meghirdetése után máris kijelenthető, hogy telt ház lesz a Puskás Akadémia Pancho Aréna húsvéthétfői, április 21-i megnyitó ünnepségén és az azt követő nyitó mérkőzésen, amely a Puskás-Suzuki-kupa 2014 döntője lesz" - olvasható a Puskás Akadémia hivatalos honlapján.

Mindez azt jelenti, hogy a meghívott és díszvendégekkel, az akkreditált újságíróknak fenntartott helyekkel, a PSK résztvevőivel együtt 3800 néző lesz a helyszínen.

A Puskás Akadémia a bennmaradásért küzd az OTP Bank Ligában, tavasszal egy győzelem és egy vereség a mérlege, a 12. helyen áll, ám csak két ponttal előzi meg az utolsó előtti Paksot. Hétvégén a Kaposvárral játszik kieséséi "rangadót" Benczés Miklós csapata. A Pancho Aréna az átadás után három NB I-es bajnokit lát még vendégül tavasszal, a Videoton, a Debrecen és a Győr látogat a létesítménybe.

[1609886] 2014-03-16 16:30:00 Kaposvár - Puskás Akadémiax;