NB I

Ócska játék, ocsmány helyzetkihasználás

1-1-es döntetlennel indult a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulója, a Mezőkövesd sokat tett a győzelemért, végül azonban csak egy pontot szerzett a Lombard Pápa otthonában.

A lefújást követően mindkét tréner bosszankodott egy sort, a hazaiakat irányító Tóth Bálint például úgy fogalmazott, csapata ócska játékkal ért el döntetlent. "Ajtó-ablak ziccereket hagytunk ki, de ez igaz ellenfelünkre is. Kész csoda, hogy legalább egy pontot szereztünk, mert a csapat nem úgy játszott, ahogy elképzeltem. A futball mindkét oldalon büntetett" - mondta az edző.

Az újonc mezőkövesdiek mestere, Véber György is meglehetősen bosszús volt a találkozó után, szerinte néhány játékosának el kell számolnia a lelkiismeretével. "Olyan szempontból igazságos a döntetlen, hogy csapatunk lefutballozta a hazaiakat, de - elnézést a kifejezésért - ocsmány volt a helyzetkihasználása. Nem tudok jobb szót. Az éltünkért harcolunk, és ezt a mérkőzést körülbelül négy-öt góllal kellett volna megnyernünk, de minősíthetetlen volt, amit a csapat helyzetkihasználás terén produkált. A futball újfent bizonyította, hogy büntet, mert egy ilyen góllal elvesztettünk két pontot. Borzasztó ezt a kispadon megélni, de most azt hiszem, egy-két játékosnak el kell számolnia a lelkiismeretével, mert néhányan mások nagyszerű teljesítményét rombolták le ezzel a kapu előtti nihilizmussal."

A Lombard a kilencedik, a Mezőkövesd a tizenharmadik helyről várhatja a forduló eredményeinek alakulását. A mérkőzésre kínált PROTIPPÜNK így bejött, tippmesterünk arra tett, hogy mindkét csapat gólt szerez a találkozón.

[1609878] 2014-03-07 19:00:00 Pápa - Mezőkövesd Zsóryx;
2014-03-07;212
2014-03-08;212
2014-03-09;212
144894