Bulvár

Így készül a harcra egy profi bokszoló - videó

Hazánk ismét rangos bokszgálának ad otthont március 8-án, melyen kötelek közé lép több volt és jelenlegi profi ökölvívó világbajnokunk.

Erdei Zsolt, hosszú idő után lép ismét szorítóba Kecskeméten, Madár a WBO Europe félnehézsúlyú bajnoki övéért küzd meg a grúz Shalva Jomardashvili ellen. A Ferobox Event által rendezendő március 8-i gálát kiemelt figyelem kíséri, az összes jegy elkelt a Messzi István sportcsarnokban zajló eseményre.

A gálán az IBO korábbi profi világbajnoka, Kovács “Vipera" Attila (31-4-0, 19 KO/TKO) is bokszol, aki nagyváltósúlyú magyar bajnoki övét igyekszik megvédeni. A 39 éves ökölvívó elszántan készül a mérkőzésre, szeretné visszanyerni korábbi nagyszerű formáját. A Győrben zajló felkészülésről a Maxisun zenekar egy videoklipet is forgatott, amely egy bokszteremben játszódik, ahol “Vipera" jóvoltából betekintést nyerhetünk egy valódi ökölvívóedzés kulisszái mögé. A szombati mérkőzés előtt a kecskeméti közönség is hallhatja a dalt, ugyanis a korábbi kétszeres világbajnok az együttes Bátor című slágerére vonul be a ringbe. Kovács találkozója Erdei Zsolt címmérkőzése előtt kerül megrendezésre, melyet az M1 élőben közvetít március 8-án 21:30-tól.

Maxisun - Bátor