Angol Ligakupa

Megérdemeltük a trófeát - Pellegrini

A Manchester City hátrányból fordítva nyerte meg 3-1-re a Ligakupa döntőjét a Sunderland ellen. Így értékelték a menedzserek a mérkőzést.

A gólszerzők - Fotó: AFP

"Nagyon boldog vagyok. Megérdemeltük a trófeát, mert az egész kupasorozatban jól játszottunk, sok gólt kaptunk, és összesen csak kettőt kaptunk. Nagyon fontos a klubnak, hogy megszereztük az első trófeát, ahogy a játékosoknak, a szurkolóknak és nekem is az" - lelkendezett Manuel Pellegrini a győzelem után.

A chilei szakember azért azt is elismerte, hogy volt oka a bosszankodásra: "Az első félidőben nem csináltuk jól a dolgokat. A Sunderland jól játszott, közel voltak hozzánk, mi pedig nem mozgattuk elég gyorsan a labdát. A szünet után változtattunk, rúgtunk két szép gólt, és megvolt a türelmünk a játékhoz."

A Fekete Macskák Fabio Borini korai gólja után sokáig győztesnek érezhette magát, Gustavo Poyet is ezt emelte ki a másik oldalról: "Jól játszottunk a világ egyik legnagyobb csapata ellen. Vezettünk, megszerezhettük volna a második gólt is. De talán épp ez jelentette a különbséget. Tudtuk, hogy számunkra mindennek klappolni kell. De Yaya Touré rúgott egy csodagólt, és Nasri is remekül fejezte be a maga lehetőségét. Bő ötven percig több mint jó csapat voltunk, és a szurkolók büszkék lehetnek, mert a játékosok megpróbálták, amit megpróbálhattak."

[1626576] 2014-03-02 15:00:00 Manchester City - Sunderlandx;
[1626576] 2014-03-02 15:00:00 Manchester City - Sunderlandx