Átigazolás

Reina már döntött a sorsáról - Rodgers

A Liverpool menedzsere szerint egyértelmű, hogy Pepe Reina nyártól végleg a Napolihoz szeretne igazolni.

Reina Nápolyban akar maradni, és pont

A spanyol kapust tavaly nyáron adta kölcsön a Liverpool a Napolinak, miután nem tudtak volna számára a vb-szerepléshez elegendő játékidőt biztosítani. Az utóbbi hetekben az is felmerült, hogy végleg eladnák őt az olaszoknak, ráadásul mindössze 4 millió euróért. Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint a kérdés már gyakorlatilag eldőlt.

"Pepe már elköszönt tőlünk egy levélben. Meglepő volt számomra, hogy egy kölcsönben lévő játékos ilyeneket írt a klubhoz fűződő viszonyáról. Arra gondoltam, hogy visszajön majd hozzánk, de ebben a levélben megköszönt mindent a Liverpoolnak, és leírta, hogy Nápolyban szeretne maradni a kedvenc edzőjével. Tehát ő már döntött" - mondta az edző.

Reina 2005-ben érkezett a Liverpoolhoz, FA-kupát és Ligakupát nyert a Vörösökkel, háromszor nyerte el a Premier League Arany Kesztyű díját, a spanyol válogatott állandó kerettagjaként pedig világbajnoknak és kétszeres Európa-bajnoknak mondhatja magát. A Napoliban ebben a szezonban sérülésekkel küzdött, így 18 bajnokin, három kupameccsen és nemzetközi mérkőzésen játszott. Várhatóan vasárnap is ő fog a kapuban állni, amikor csapatával a Livornóhoz látogatnak.

[1536776] 2014-03-02 18:30:00 Livorno - SSC Napolix;