Átigazolás

Megszerezte a horvát tinicsodát a Barcelona

Nyártól a Barcelona második csapatában szerepel Alen Halilovic, a Dinamo Zagreb és a horvát válogatott támadó középpályása.

Halilovicért több nagy klub, így például a Real Madrid és a Tottenham is versengett, végül azonban a Barcelona tudta megszerezni a játékjogát, amint azt a játékos közölte.

"Kösz mindent Dinamo Zagreb! Az első klubom és a legnagyobb szerelmem! Ideje továbblépni a Barcelonába" - írta Instagramján a középpályás az alábbi kép mellé.

Amint arról a hatharom.com korábban beszámolt, a Barcelona feltehetőleg 3,6 millió eurót ajánlott Halilovicért a Dinamo Zagrebnek.

A 17 éves játékos fiatal kora ellenére már három mérkőzésen szerepelt hazája felnőtt válogatottjában, a Dinamónak pedig a tavalyi szezon óta alapembere. A fiatalember 2013-ban bajnoki címet és Szuperkupát nyert klubcsapatával. A horvát tini nyáron csatlakozhat a Barcelona B-hez. Addig újabb aranyakkal is gazdagabb lehet, hiszen csapata jelenleg hatpontos előnnyel vezeti a horvát bajnokságot, a kupában pedig elődöntős.