Bajnokok Ligája

Ez volt a tökéletes meccs - Ancelotti

A Real Madrid kiütötte a Schalkét a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel eldöntötte a továbbjutás kérdését.

Minden összejött a Realnak

Ronaldo, Bale és Benzema azt csináltak a Schalke védelmével, amit akartak az egész mérkőzésen, és már a 13. percben vezetést szereztek. Draxler még egyenlíthetett volna, de Iker Casillas óriásit védett, innentől pedig nem sok esélye volt a német csapatnak Jens Keller vezetőedző szerint sem.

"Mit mondhatnék egy ilyen meccs után? Az első tizenkét perc jó volt. Akkor megmutattuk, amit elterveztünk. 0-1 után rögtön lehetett volna 1-1, de kimaradt a helyzetünk, márpedig egy Real Madrid ellen nem sok ilyen lehetőség adódik. Utána egyszerűen túl sokat hibáztunk. Egy világklasszis csapat kihasználja ezt. Próbáltunk tenni ellene, de nem sok sikerrel. Még fiatal a csapatunk. Remélem, hogy leszűrjük a megfelelő tanulságokat. Talán, ha az elején lövünk egy gólt, más lehetett volna a szurkolóink támogatásával. Ők igazán BL-üzemmódban voltak, és az utolsó pillanatig biztattak bennünket" - mondta a tréner.

A másik oldalon Carlo Ancelotti semmi kivetnivalót nem talált csapata játékában, és bízik abban, hogy tovább tudják vinni a formájukat.

"Mindennel elégedett vagyok, ez volt a tökéletes mérkőzés. A játékosaim együtt voltak, és jól játszottak. Minden sikerült. Az első hármasunk nagyszerű volt, de sok támogatást kaptak a társaiktól is. Tisztelnünk kell az ellenfelünket és a szurkolóit. Lesz még egy visszavágó, a foci pedig furcsa tud lenni. Nagy előnyünk van, de le kell játszani a második meccset is. Remélem, hogy vasárnap, a városi derbin is megismételjük ezt a teljesítményt" - tekintett előre az olasz szakember.

[1625216] 2014-02-26 20:45:00 Schalke 04 - Real Madridx;
[1625216] 2014-02-26 20:45:00 Schalke 04 - Real Madridx