Schalke

Boateng lebukott, de ez még belefér

Kompromittáló felvételek kerültek fel a világhálóra Kevin-Prince Boatengről, aki a Bayer Leverkusen elleni idegenben megnyert bajnoki után az öltözőben sörrel és cigarettával lazított.

Boateng a Leverkusen elleni meccs után

Jól fut a Schalke szekere a 2014-es esztendőben, hiszen Jens Keller legénysége idén tétmeccsen még veretlen, a bajnokságban négy győzelmet és egy döntetlent sikerült összehoznia, így önbizalomtól duzzadva várhatja a németek a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzését.

A gelsenkircheniek a hétvégén 0-0-s döntetlent értek el hazai pályán a Mainz ellenében, de az egy pont is elég volt ahhoz, hogy faragni tudjanak hátrányukból, hiszen a Dortmund és a Leverkusen is kapitulált, így a Királykékek már csak két pontra vannak a második helytől. A Bajnokok Ligája-szereplésre utazó csapatnál a Real Madrid ellen minden sztár bevethető lesz, így Klaas-Jan Huntelaar, Julian Draxler és Kevin-Prince Boatengre is kulcsszerep hárulhat.

A Milantól érkezett ghánai középpályás jó fogásnak bizonyult a németek számára, az idei szezonban 17 bajnokin hat gólt szerzett, teljesítményével rendre csapata egyik legjobbjának bizonyul. Talán ez lehet az oka, hogy a Schalke vezetőségének részéről nem váltott ki szinte semmilyen reakciót az internetre felkerült "belsős" fénykép, amelyen Boateng cigivel a kezében, sörözve látható. A felvétel a Bayer Leverkusen ellen megnyert bajnoki mérkőzés után készült az öltözőben.

2014-02-25;42
2014-02-26;42

Horst Heldt, a Schalke csapatmenedzsere szűkszavúan kommentálta a történteket, elmondása szerint Boatengnek a lefújás után doppingellenőrzésre kellett jelentkeznie, a sört pedig a gyors mintaadás érdekében fogyasztotta - Heldt szerint ez a módszer nem szokatlan a futballisták, sportolók között. A dohányzás nem került szóba, állítólag Boateng nem csinál titkot abból, hogy cigarettázik, így komolyabb szankcióra sem kell számítania klubja részéről.

[1625216] 2014-02-26 20:45:00 Schalke 04 - Real Madridx;