Premier League

Sajnálom az Evertont, de rászolgáltunk a sikerre - Mourinho

John Terry a 93. percben győztes gólt szerzett, csapata, a Chelsea 1-0-ra verte az Evertont a Premier League a 27. fordulójának szombati játéknapján.

Mourinho szerint csapata mindent megtett a sikerért - fotó: AFP

Sokáig hasztalan próbálkozott a Chelsea az Everton ellen, a ráadásban dőlt el a csata. A 93. percben Lampard balról csavarta középre, az ötös jobb sarkánál helyezkedő Terry pedig bevetődve a hálóba továbbított. Az eredmény azt jelenti, hogy a Chelsea biztosan élen marad, a csapat menedzsere, José Mourinho szerint nagyon nehéz meccsen vannak túl.

"Jól kezdtünk, az első 20 percben mi irányítottunk, lehetőségeink és lövőhelyzeteink voltak - mondta Mourinho. - Aztán a szünetig az Everton vette át a kezdeményezést. Jól járatták és többet birtokolták a labdát, habár nem alakítottak ki helyzeteket. Ha gólt szereztek volna, nehezen hiszem, hogy sikerült volna fordítanunk. A szünet után sokáig az Everton irányított, ám a záró húsz perc a miénk volt. Nyomtunk, támadtunk, a fiúk tényleg nagyon hajtottak. Sajnálom az Evertont, mert a döntetlen talán igazságosabb lett volna, viszont a csapatom mindent megtett a győztes gólért, ezért úgy érzem, rászolgáltunk a sikerre. Egy ponttal elégedett lett volna az Everton, mi viszont aligha. A meccs folyamán úgy éreztem, hogy gólt szerezhetünk, de arra nem gondoltam, hogy a végén betalálunk. Jó érzés a végén kiharcolni a győzelmet, viszont sokkal jobban örülök a csapat játékának."

144788
[1474982] 2014-02-22 13:45:00 Chelsea - Evertonx;
[1474982] 2014-02-22 13:45:00 Chelsea - Evertonx