Sportfogadás

Szívesen elfelejtenénk a hétvégét

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Nagyításhoz kattints a képre!

Hatharom.com tippek
7. hét
Tipparány: 10-13-1
Átlagodds: 1.95
Összes tét: 116
Profit: -16.29
ROI: -14.04%
Hatharom.com tippek
Így állunk 2014-ben
Tippszám: 186
Átlagodds: 1.88
Összes tét: 923
Profit: +5.84
ROI: +0.63%

 Ez történt a héten

A mögöttünk álló héten összesen 24 tippajánlóval jelentkeztünk, ebből 10-13-1-es tipparányt sikerült hoznunk. Profitot tehát nem realizálhattunk a héten, hiszen 116 egységnyi tétünkből 16-29-et elveszítettünk, ez 1.95-ös átlagodds mellett -14.04%-os ROI-t jelentett.

Amire fogadtunk

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is igyekeztünk minél szélesebb palettáról tippeket szállítani, így találkozhattatok foci, kosárlabda, kézilabda,  jégkorong, téli sportos- például szánkó! - tippekkel is.

Keressük a hét tippjét

Ahogy azt már megszokhattátok, minden heti összesítőben találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A leadott szavazataitok alapján a 6. hét legjobb tippje a Jamie Anderson sikere volt a Szocsiban rendezett téli olimpia női snowboard slopestyle számában.

Nálad mi volt a 7. hét tippje?x;

Elindult a PROTIPP RENDSZER

A hatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, SEGÍTÜNK, használjuk együtt a PROTIPP RENDSZER-t!

Korábbi összesítések:

  1. Pluszban kezdtük az évet
  2. Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit
  3. Kár volt a hét elejéért
  4. Nem sikerült az előrelépés
  5. Jó formában a tippmesterek
  6. Újabb pluszos hét a Protippben