Olasz foci

Tényleg 17 éves a Lazio középpályása?

Joseph Minala tavaly nyáron került a Lazióhoz. A középpályás papírjai alapján 17 éves, ám jócskán többnek néz ki.

A világhálót a napokban "hódította meg" Minala sztorija. Tény, nehéz elhinni, hogy valóban 1996 augusztusában született a középpályás, aki a római együttes Primavera-csapatában játszik. A kameruni labdarúgó felfüggesztette Facebook- és Instagram-fiókját, a Twitteren pedig próbálta megvédeni magát.

"Az irigység a gyenge embereké, a kicsinyes, rossz lelkeknek fáj valakit látni, aki eljutott a Sere A-ig. Szeretek mindenkit! Hajrá Lazio" - írta Minala.

A középpályást ügynöke is megvédte. "Nagyon nehéz gyermekkora volt. Ha beszélnek vele, rájönnek, hogy ő egy 17 éves fiú" - mondta Diego Tavano a La Gazzetta dello Sportnak.

Minala feltöltött egy képet a Twitter-oldalára, amin Antonio Di Natalével pózol. Segítünk, az Udinese nyáron visszavonuló ikonja októberben múlt 36, azaz közel két évtizeddel idősebb a kameruninál.


A Lazio a kilencedik helyen áll a Serie A-ban, hátránya négy pont az Európa Liga-indulást érő ötödik helyhez képest. A hat forduló óta veretlen - de ezalatt háromszor ikszelő - Sasok hétvégén a sereghajtó Catania otthonában lépnek pályára.

[1536753] 2014-02-16 12:30:00 Catania - Laziox;