Póker

Februári ajándékeső mindössze egy dollárért

megosztom

Nagyszerű nyereményekért szállhatsz harcba az online kártyaasztaloknál, az Everest Pokeren most akár egy Dell monitort vagy LG Nexus 5 mobiltelefont is nyerhetsz.

Február 16-án a hatharom.com és partneroldala, aPokerAkademia.com közös szervezésében megrendezésre kerülő pókerversenyen bizonyíthatod kártyatudásodat, és mindössze 1 dollár kockáztatásával megnyerheted a négy nagyszerű ajándék egyikét. A pénzdíjakon felül egy LG Nexus mobiltelefon, egy Dell UltraSharp monitor, egy Beats studio fejhallgató és egy Apple iPod nano kerül kiosztásra, ezt kár lenne kihagyni!

1. hely - LG Nexus 5 16GB mobiltelefon

2. hely - Dell UltraSharp U2412M monitor


3. hely - Beats studio fejhallgató

4. hely - Apple iPod nano 16GB 7. gen

A február 16-án 20:00-kor kezdődő versenyen bárki részt vehet, azonban csak azon játékosok jogosultak a nyereményekre, akik Everest Poker regisztrációjukat ide kattintva hozzák létre!

A verseny részletei
A verseny neve: Gift Madness (Tournaments/Specials)
Tournament ID: 819865078
Nevezési díj: $1+$0,10
Időpont: 2014. 02. 16. (vasárnap) 20:00 CET
Vakszintek: 10 perc
Kezdőstack: 2000
Kezdő vakszint: 10/20
Late registration: 3. vakszintig
Jelszó: Nexus
Akik nem a megadott linken keresztül regisztrált Everest Poker-számlával rendelkeznek, de indulnak a tornán, kizárólag a nevezési díjakból összegyűlt nyereményalapból részesedhetnek, a hozzáadott ajándékok megszerzésre nem jogosultak.

Amennyiben egy nyertesről kiderül, hogy nem a PokerAkademia.com linkjén keresztül regisztrált, úgy az ajándék a következő exkluzív Everest Poker-verseny díjalapjához adódik hozzá! A nyereményekért a verseny másnapján az info-kukac-pokerakademia-pont-com címen kell jelentkezni. A nyeremények a versenyt követő 1-3 héten belül kerülnek postázásra. További részleteket ide kattintva olvashatsz!

megosztom