Topligák

Ismét a Barca vezet, botlott a Juve és a Manchester United

Lionel Messi két góllal járult hozzá a Barcelona sevillai sikeréhez, a Juve és a MU a ráadásban bukott el két-két pontot, a PSG 1-1-re zárt Monacóban.

Messi duplázott Sevillában - fotó: AFP

Olaszországban a listavezető Juventus a ráadásban bukott el két pontot Veronában. Antonio Conte csapata 2-2-re zárt, a tréner szerint játékosai nem koncentráltak eléggé, ezért kemény árat fizettek. Nem esett gól a fővárosi derbin, a 140. Derby della Capitalén. Rendkívül gyenge meccsen 0-0-ra zár a Lazio az AS Romával.

Angliában újabb súlyos blamázs érte a Manchester Unitedet, amely hiába támadta végig a hazai meccsét a sereghajtó Fulham ellen, csak 2-2-re végzett. A MU menedzsere, David Moyes ismét magyarázkodni kényszerült, főképp mert csapatának tovább nőtt a hátránya az élmezőnnyel szemben.

Németországban a Schalke hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Hannovert a Bundesliga 20. fordulójának utolsó mérkőzésén. A hazai csapatban Szalai Ádám csereként állt be a 80. percben, míg a vendégeknél Huszti Szabolcs a 73. percig pályán volt.

Spanyolországban javított és ismét élre állt a Barcelona, amely 4-1-re nyert Sevillában. Lionel Messi két góllal járult hozzá a sikerhez. Immár hármas holtverseny van a Primera División élén, a Barca, a Real Madrid és az Atlético Madrid is 57-57 ponttal áll.

Franciaországban az éllovas Paris Saint-Germain Pastore korai találatával sokáig 1-0-ra vezetett a második helyezett Monaco otthonában, ám a Hercegség együttese egy öngóllal egalizált. A párizsi csapat továbbra is öt ponttal vezeti a tabellát.

Schalke-Hannover 2-0

2014-02-09;47,54,53,87,55

 

  • Pro
    mr.blonde
    2014. február 7., Péntek 15:07

    Olaszország Serie A | Torino-Bologna

    2014. február 9., Vasárnap 12:30
    • Ország:Olaszország
    • Fogadás típusa:Asian Handicap
    • Tipp:Torino -0.75 (-0.5,-1)
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.83
    • Eddig éri meg:1.75
    • Tét:4
    • INDOKLÁS:

      A Bologna pénteken jelentette be, hogy eladta legjobb játékosát, Diamantit (19/5) Kínába. Mivel eltiltás miatt Koné (20/4) és Moscadarelli (11/1) sem játszhat, a szememben jelentősen meggyengült Bologna látogat majd Torinóba. A piros-kékek mindössze egy bajnokit nyertek idegenben a szezonban, meccsenként két gólt kapnak vendégként, ráadásul pocsék formát is mutattak az utóbbi hetekben. A hírek szerint a héten volt egy kisebb balhé is, a szurkolók ugyanis "betámadták" a klubvezetést a téli transzfer ügyeletek miatt. A Bologna nem igazolt senkit, most eladta legjobbját, nagy kérdés, hogy sikerül-e így a bennmaradás. A Torino számomra a szezon egyik meglepetéscsapata, Immobile és Cerci kiváló párost alkot elöl. A hétvégén a Milan ellen sikerült döntetlen elérniük, így jó hangulatban készülhetnek a Bologna ellen. A vendégek hiányzói mellett a Torino hazai pályája (5-5-1) is a tipp mellett szól.

    • Eredmény:

      1 - 2( 1 - 2)