Olasz foci

Mourinho kiáll Mazzarri és Seedorf mellett

megosztom

A Chelsea menedzsere, José Mourinho szerint Clarence Seedorfnak és Walter Mazzarrinak is időre van szüksége Milánóban.

Mourinho szerint türelemre van szükség az Internél és a Milannál - fotó: AFP

Seedorf a Milant, Mazzarri az Intert vezeti és mindkét klub adós a jó eredményekkel. A kék-feketék az utóbbi hat bajnoki meccsükön nem nyertek és a hatodik helyen vannak, míg a piros-feketék pontszámban közelebb állnak a kiesőkhöz, mint a dobogóhoz. A Chelsea menedzsere, José Mourinho a Gazzetta Dello Sportnak elmondta, minkét milánói gárdánál türelemre van szükség.

"Mazzarrinak és Seedorfnak időre van szüksége és támogatásra a klubtól valamint a szurkolóktól - vélekedett Mourinho. - Legyünk őszinték, egyiküknek sincsenek olyan sztárjátékosaik, akikből gyorsan csapatot építhetnének. Interista vagyok és az is maradok, úgy vélem, Mazzarri rászolgált a szurkolók bizalmára. Természetesen nem szurkolok a Milannak, de tisztelem a klubot a történelme miatt. Remélem, Clarence lehetőséget kap arra, hogy nyugodtan dolgozhasson és visszajuttassa a klubot az őt megillető pozícióba. Az olasz futballnak szüksége van két jó milánói csapatra."

A bajnoki cím kapcsán a bet365 egyik csapatra sem kínál fogadási lehetőséget. Nem véletlen, hiszen az Inter 26, a Milan pedig 30 ponttal kullog a listavezető Juventus mögött. Arra azonban tehetünk, hogy esetleg az első háromban végeznek, habár mindkét gárdára jókora oddsszokat kínálnak, vagyis nem sugallnak hatalmas esélyeket.

Az első háromban végez a Serie A-ban
a bet365 oddsszai alapján
Roma 1.050
Napoli 1.22
Fiorentina 4.00
Inter 15.00
Milan 67.00
[1536749] 2014-02-09 20:45:00 Inter - Sassuolox;[1536747] 2014-02-08 20:45:00 SSC Napoli - AC Milanx;
megosztom