Átigazolás

Spalletti Szentpétervárra csábítaná Vucsinicset

A Juventus támadója, Mirko Vucsinics újra együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Luciano Spallettivel.

Valószínűleg klubot vált a montenegrói támadó - Fotó: AFP

A montenegrói válogatott csatár kedden már átesett az orvosi vizsgálaton az Internél, ám a milánói klub első embere, Erick Thohir meggondolta magát a kettős átigazolás ügyében - Fredy Guarínt került volna cserébe Torinóba.

Vucsinics most amolyan "senki fia", a Juventus nem tart rá igényt, a Lazio elleni bajnokira sem nevezték. Korábbi edzője, Luciano Spalletti kínált neki mentőövet, akivel három évig együtt dolgozott a Románál. A Zenit mellett az Arsenal és a Monaco is érdeklődik a 30 éves támadó iránt, Londonban és a hercegségben is meg akarják erősíteni a támadószekciót, a Ligue 1 második helyezettjénél Radamel Falcao súlyos sérülése miatt. Sőt, állítólag az Inter se, mondott le Vucsinics kölcsönvételéről.

A montenegróit 2011-ben 15 millióért szerződtette a Juve, ezidáig 89 mérkőzésen 26 gólt szerzett. A mostani idényben kiszorult a kezdőcsapatból, az új szerzemények, Carlos Tévez és Fernando Llorente egyértelműen elsőbbséget élveznek.

A Zenit a torinói gárdához hasonlóan vezeti hazája bajnokságát, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Borussia Dortmund lesz az ellenfele.

[1536725] 2014-01-25 20:45:00 Lazio - Juventusx;