Kosárlabda

Visszatért Szolnokra a korábbi kedvenc

A 2011-ben és 2012-es ben megszerzett bajnoki- és kupaaranyak után újra közös célokért küzdhet a Szolnoki Olaj KK és Obie Trotter - adta hírül a piros-fekete klub hivatalos közleményében.

Trotter tovább lendítheti az Olaj szekerét

"Mint a közvélemény előtt ismert, a játékos oroszországi szerződéseket követően 4 hónappal ezelőtt térdoperáción esett át. A klub vezetői azóta is keresték annak lehetőségét, hogy a közös múltra tekintettel, miként tudják segíteni Obie visszatérését. A játékosügynökökkel történt egyeztetések után a felek a mai napon másfél éves szerződést kötöttek, melynek legfontosabb célja, hogy az irányító egészséges legyen és a 2014/2015-ös bajnoki idényben újra a csapat meghatározó játékosává váljon." - olvasható a szolnokiak közleményében.

Amennyiben a már a magyar válogatottban is bemutatkozó sportoló felépülése szerencsésen alakul, az sem kizárt, hogy a jelenleg is folyó bajnoki évben bemutatkozhat régi-új csapatában.

A Szolnoki Olaj együttese kedden 65-48 arányban legyőzte a szlovén Krka csapatát az EuroChallenge-kupa második csoportkörének második fordulójában, így a Tisza-parti alakulat egy négy mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatot szakított meg.