Átigazolás

Vucinic és Guarín maradnak a helyükön, Thohir visszakozott

A korábbi hírekkel ellentétben nem cseréli ki Mirko Vucinicet és Fredy Guarínt a Juventus és az Inter, megszakadtak a tárgyalások.

Erick Thohir váratlanul meghátrált

Az olasz sajtó biztosra vette a két játékos cseréjét, Vucinic állítólag elköszönt a csapattársaitól, Guarín pedig azzal fenyegetőzött, hogy nem megy edzésre, ha nem engedik el a Juventushoz, így nagy kérdés, hogy milyen lesz az ügy utóélete. Az már biztos, hogy egyelőre nem történik meg a kettős transzfer.

"Reggel beszéltem a kollégáimmal, valamint Massimo Morattival és a fiával, Angelomarióval is, és úgy döntöttem, nem folytatom a tárgyalásokat a Juventusszal. Úgy éreztem, nem megfelelőek a körülmények a megállapodáshoz, nem volt egyértelmű, hogy a klub számára anyagilag és szakmailag előnyös lenne a dolog. Már utasítottam a klub szakmai részlegét, hogy megfontolhassunk más lehetőségeket a csapat megerősítésére" - jelentette Ki Erick Thohir, az Inter nemrég színre lépett többségi tulajdonosa.

"A Juventus Football Club nem kíván reagálni az Internazionale FC közleményére. A klub a mai Olasz Kupa-mérkőzésre koncentrál, holnap pedig megpróbál választ találni a furcsa események okaira" - jelezte válaszul szűkszavúan a torinói egyesület.

Az üzlet tehát befuccsolt.