NB I

Korábbi Bundesliga-kapust tesztel az ETO

Hétfő délelőtt az első csapat edzésén vett részt a horvát Miro Varvodic - adta hírül a Győri ETO hivatalos honlapja.

Miro Varvodic négy évig volt a Köln kapusa, de csak kilenc Bundesliga-meccs jutott neki

A spilti születésű kapus tizenegyszer szerepelt hazája korosztályos válogatottjaiban, a horvát élvonalban pedig 2006-ban, a Hajduk Split színeiben mutatkozott be az élvonalban. 2008-ban előtt kölcsönbe, majd két évvel később végleg a Köln csapatához igazolt, ahol összesen kilenc alkalommal áll a gólvonalon Bundesliga-mérkőzésen. 2012-től az azerbajdzsáni FC Karabag hálóját védte - többek között Európa Liga mérkőzéseken is.

A 24 esztendős kapus a következő napokat Győrben tölti, és ha a szakmai stábot meggyőzi képességéről, akkor akár ő is csatlakozhat a kerethez - írja az eto.hu.

A győriek szombaton lejátszották első felkészülési mérkőzésüket a szlovák negyedosztályú Bős ellen, győzni azonban nem tudtak szerény képességű riválisukkal szemben (1-1). A találkozón Lubos Kamenár védte a zöld-fehérek kapuját. Az OTP Bank Ligában címvédő kisalföldiek február 6-ig hazai környezetben készülnek, majd tíz napra a törökországi Belekbe utaznak edzőtáborozni. A tavaszi bajnoki nyitányon az ETO a Ferencváros vendége lesz március 2-án.

[1609872] 2014-03-02 16:30:00 Ferencváros - Győrx;