Inter

Semmi sem jön össze - Mazzarri

Gödörben van az Internazionale. A milánói kék-feketék vasárnap 1-0-ra kikaptak a Genoa otthonában, az elmúlt nyolc fordulóban mindössze egyszer nyertek.

Mazzarri csalódottan értékelt - Fotó: AFP

A genovai vereség után Walter Mazzarri vezetőedző elismerte, nem mennek jól a dolgok. "Nem tudok mit mondani a srácoknak. Egyszerűen csak több helyzetet kellene kialakítanunk és jobban odafigyelni azokra. Rossz talajon játszottunk, nagyon kemény, szervezett csapat ellen. Így is jó meccset játszottunk, de nem sokra mentünk vele. Sajnos mostanában semmi sem jön össze, elszórjuk a pontokat. Ha most 37 pontunk lenne (a múlt héten ikszeltek a Chievóval - a szerk.) 32 helyett, minden másképp festene. Folytatnunk kell a munkát" - nyilatkozta a nyáron a Napolitól érkezett tréner.

Az Inter hátránya elég tetemes, 11 pont harmadik, vagyis Bajnokok Ligája-selejtezős helyen álló Napolival szemben. Az ötödik, Európa Ligát érő pozícióban álló Hellas Verona szintén 32 egységet gyűjtött eddig, de ma este játszik a Milannal. Mazzarri együttese november 9. óta négy döntetelen mellett háromszor kikapott és mindössze egyszer győzött, igaz, akkor "legalább" a városi rivális Milant verte meg.

[1536713] 2014-01-19 15:00:00 Genoa - Interx;