Átigazolás

Ígéretét megszegve lépett vissza az üzlettől a Lyon elnöke?

Nem csitulnak az indulatok Maxime Gonalons meghiúsult átigazolásának ügyében. Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke nekiesett kollégájának, az Olympique Lyonnál dolgozó Jean-Michel Aulasnak, aki elmondása szerint megszegte ígéretét.

Jean-Michel Aulas nem volt korrekt partner az üzletben?

Amint arról a hatharom.com is beszámolt, a francia középpályásért 17 millió eurós ajánlatot tettek a nápolyiak, de a lyoniak visszautasították azt. A bökkenő ebben csupán az, hogy a felek állítólag megegyeztek a vételárban, De Laurentiis szerint legalábbis Aulas ígéretet tett arra, hogyha megkapja a fenti összeget, elengedi játékosát.

Az ügy odáig jutott, hogy maga Gonalons is boldogan nyilatkozott arról, készen áll a nápolyi küldetésre és reméli, hogy a felek végül egyezségre jutnak. Nos, nem így történt.

"Tettünk egy ajánlatot a franciáknak, amelyben pontosan az az összeg szerepelt, melyet ők kértek" - mondta a Napoli elnöke a L'Équipe-nek. "Aulas nemrégiben küldött nekem egy üzenetet, miszerint eladja Gonalons. Jelezte, hogy mennyi az az ár, amely a megvásárlásához szükséges."

Hogy a dolognak lesz-e folytatása, nem tudni, mindenesetre a két klubot semmiképpen sem hozta közelebb egymáshoz a huzavona.