Átigazolás

Dibusz már a Ferencvárosé?

Helyi lapértesülések szerint a Matyi Dezső tulajdonos távozása után bizonytalan anyagi helyzetbe kerülő PMFC megvált legértékesebb játékosától, Dibusz Dénestől, aki a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.

Dibusz Dénes a Ferencváros kapusa lesz?

A pecsiujsag.hu arról számolt be, hogy a fiatal kapust már el is adta a klub, a hírt pedig Feleki Attila ügyvezető a portál érdeklődésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Azt azonban hozzátette, mivel a remélt bevétel nem akkora nagyságú, amelyből hosszabb távra lehetne tervezni, ezért más labdarúgók értékesítéséről is zajlanak a tárgyalások. Úgy tudni, Dibusz mellett már Eke Uzoma sem tartozik a pécsiekhez.

A 23 esztendős hálóőr távozásának lehetősége nem először merült fel, korábban több alkalommal összeboronálták már a Videotonnal is. Elképzelhető, hogy most sem csak az FTC érdeklődik iránta. A Ferencváros nyáron új kapust szerződtetett Kurucz Péter személyében, de a portás októberben súlyos sérülést szenvedett, így hosszú ideig nem számolhat vele a zöld-fehérek szakmai stábja. Jova Leventék kívül a kevés élvonalbeli rutinnal felvértezett Kunsági Roland tagja még a népligetiek keretének kapus poszton, vagyis nem elképzelhetetlen, hogy Jova vetélytársaként Dibusz kerül a fővárosba.

A PMFC sorsa azt követően vált bizonytalanná, hogy Matyi Dezső tulajdonos bejelentette, távozik a klubtól. A baranyaiak tizenhét forduló után a hetedik helyen állnak az OTP Bank Liga tabelláján, március elsején pedig a Videoton elleni hazai mérkőzéssel folytatják bajnoki szereplésüket. Már csak az a kérdés, hogy mely tizenegy játékossal a pályán...

[1609870] 2014-03-01 18:00:00 Pécs - Videotonx;