NB I

Minőségi játékosokkal harcolhat a bennmaradásért a Kaposvár?

Nehéz helyzetben van a labdarúgó OTP Bank Liga sereghajtója, a Kaposvári Rákóczi, amely a tavasz folyamán nyolc pontos hátrányt lesz kénytelen ledolgozni, ha meg akarja őrizni élvonalbeli tagságát. Prukner László távozása után ráadásul új vezetőedzővel.

Minden jel arra utal, hogy Selymes Tibor lesz a vezetőedző Kaposváron

Selymes Tiborral szóban már megállapodott a Rákóczi elnöke, Illés János, és a remények szerint a felkészülés kezdetéig a szerződést is szentesítik a felek. A szakember már megérkezett Magyarországra, és megkezdte az egyeztetéseket a klubvezetéssel. A szakmai stáb kialakításáról az új vezetőedző dönt majd, és természetesen a játékoskeret összetételéről is egyeztetnek vele.

"Az edzőváltás az elmúlt hónapokban kialakult körülmények következménye" - mondta a rakoczifc.hu-nak Illés János. "Abban bízunk, hogy javul a csapat eredményessége, mert nem akarjuk feladni a bennmaradásért folytatott versenyt. A játékoskeretben is történnek majd változások, és úgy tűnik, többen fognak távozni, mint érkezni. Olyan minőségi labdarúgókat szeretnénk igazolni, akik segítenek a célok elérésében."

Úgy tudni, visszatérhet Somogyba az NB I 2011-es gólkirálya, André Alves, aki 2005 és 2008 között más volt a Kaposvár játékosa. A brazil támadó legutóbb Dubajban futballozott. Azokról a találgatásokról, mely szerint új befektető érkezik a Rákóczihoz és amelyet összefüggésbe hoznak Selymes Tibor érkezésével, Illés János nem kívánt nyilatkozni. A zöld-fehérek a Lombard Pápa ellen folytatják bajnoki szereplésüket március elsején.

[1609866] 2014-03-01 16:00:00 Kaposvár - Pápax;