Átigazolás

Kalou visszatérhet a Premier League-be?

Újra a Premier League-ben futballozhat Salomon Kalou, a SkySports értesülései szerint legalábbis angol élvonalbeli klubok érdeklődnek a Lille elefántcsontparti támadója iránt.

Salomon Kalou újra a Premier League-ben rúghatja a bőrt?

Úgy tudni a listavezető Arsenal, valamint az ugyancsak a bajnoki aranyéremre pályázó Liverpool érdeklődését keltette fel a 28 esztendős csatár. Az biztos, hogy nem venne zsákbamacskát az, aki megkaparintja Kalou játékjogát, ugyanis a támadó 2006 és 2012 között 156 angol élvonalbeli bajnokin harminchat találatot szerzett.

Az elefántcsontparti szigetországi visszatéréséről már azóta pletykák keringtek, mióta 2012 nyarán ingyen Franciaországba költözött. Kalou a Lille színeiben az idei szezonban minden találkozón pályára lépett a pontvadászatban, hat gólja mellett pedig két gólpasszt is kiosztott. A futballistát 2016-ig köti szerződést jelenlegi klubjához, vagyis a kérőnek először a franciákkal kell egyezségre jutnia a vételárral kapcsolatban.

Amint arról korábban már a hatharom.com is beszámolt, az Arsenal a hírek szerint szeretné megerősíteni támadósorát, miután Nicklas Bendtnerre hosszabb pihenő várhat. A sajtó többek közt Dimitar Berbatovval és Diego Costával is összefüggésbe hozta az Ágyúsokat, de Arsene Wenger francia kapcsolatait ismerve nem kizárt, hogy végül Kalou lesz a befutó.

[1474906] 2014-01-13 21:00:00 Aston Villa - Arsenalx;