Sportfogadás

Nyerj egyetlen fogadással egy iPad Minit!

  • hatharom.com
megosztom

Ugyan elmúltak az ünnepek, nálunk azonban januárban is folytatódik az ajándékozás. A bet-at-home ugyanis egy iPad Minivel jutalmazza a legnagyobb nyertes oddsot felmutató fogadóját.

Ugye milyen jó érzés elcsípni egy-egy nagy szorzót? Na de milyen lehet az, amikor egy szép summa bezsebelése mellé még egy szuper ajándék is jár? A bet-at-home jóvoltából januárban ezt is átélheted! Fogadj abet-at-home-on januárban, és ha tiéd a legmagasabb nyertes odds, a nyeremény mellett egy iPad Minivel is gazdagabb leszel!

A játékhoz nem kell más, mint egy hatharom.com-on keresztül regisztrált bet-at-home számla, és egy ott elhelyezett bármilyen összegű nyertes fogadás. Ha tiéd a legmagasabb odds januárban, hamarosan egy vadonatúj iPad Mini-n böngészheted tovább oldalunkat!

Cikkünkben folyamatosan nyomon követheted a játék alakulását, a legmagasabb oddson kötött nyerő fogadások szelvényeit megtalálod galériánkban.

A játék részvételi feltételei
A versenybe kizárólag a 2014. január 1. és 2014. január 31. között a bet-at-home-on valós pénzben kötött érvényes fogadások kvalifikálnak.
hatharom.com-on keresztül történt bet-at-home regisztráció szükséges!
Csak nyertes fogadás kvalifikál a versenybe.
Single és kötésben megtett fogadás egyaránt kvalifikál a versenybe.
A nyertes szelvényről egy print screent kell elküldened az info@hatharom.com címre, mellékelve a bet-at-home számlád nyolcjegyű azonosítóját.
Nincs még bet-at-home regisztrációd? Kattints ide!

 A legnagyobb szorzójú nyertes fogadások

megosztom