Heti műsor

Megkezdődik a női kézilabda-világbajnokság

Újabb izgalmas hét vár a sport szerelmeseire, hiszen többek közt megkezdődik a női kézilabda-világbajnokság, ahol válogatottunknak ismét összejöhet egy jó szereplés. A kézilabda mellett számos futball-, kosárlabda-, vízilabda-, jégkorong- és amerikai foci rangadó vár ránk az év 49. hetén.

Hétfő

A hét első napjának műsorát két olasz labdarúgó-mérkőzés teszi ki: a kora esti találkozón a Fiorentina fogadja a Veronát, majd ezt követően jön a Serie A 14. fordulójának rangadója, azaz a Lazio-Napoli. Az NFL-ben az NFC főcsoportjának éllovasai, avagy a Seattle Seahawks és a New Orleans Saints csap össze hajnalban.

[1536658] 2013-12-02 21:00:00 Lazio - SSC Napolix;

Kedd

Kedden a Crystal Palace-West Ham találkozóval megkezdődik a Premier League 14. fordulója, míg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Debrecen-Dunaújváros és az MTK-Kecskemét visszavágókat rendezik. Az Olasz és a Német Kupákban pedig már a nagyágyúk is pályára lépnek.
A magyar kosárlabda szerelmesei a hét második napján aligha unatkoznak majd, hiszen a férfi együtteseink közül mindegyik parkettre lép. Az Alba Fehérvár Ukrajnába, a Szolnok Bulgáriába, az Atomerőmű Romániába látogat, míg a Jászberény és a Körmend itthon fogadja soros ellenfelét.

Szerda

A hét közepén több átlagon felüli esemény is megrendezésre kerül. A Premier League-ben a Manchester United-Everton mellett a vélhetően Gera Zoltánnal felálló WBA-Manchester City mérkőzés emelkedik a többi fölé. A Magyar Kupában hat mérkőzést rendeznek a nyolcaddöntőben, s a Diósgyőr-Videoton, illetve az Újpest-Ferencváros összecsapásokon vérremenő küzdelmet láthatunk.

Női kosárcsapataink ezúttal szerdán lépnek pályára, a Sopron a Nadezsda, míg a Győr a Bourges otthonában próbálja meg a lehetetlen. Mindezek mellett a férfi kézilabda NB I-ben teljes fordulót rendeznek, ugyanúgy, ahogy a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában is. Az Eger a Barcelonetát fogadja, de megrendezésre kerül egy szerb (Radnicski-Partizan) és egy horvát (Rijeka-Dubrovnik) rangadó is.

[1474459] 2013-12-04 20:45:00 Manchester United - Evertonx;

Csütörtök

Csütörtökön a kosárlabda kerül előtérbe, azon belül is Európa, ahol megkezdődik az Euroliga nyolcadik fordulója. A hét első játéknapján a Maccabi Tel-Aviv-Lokomotív Kuban, a Milano-Real Madrid és a Bayern München-Olimpiakosz mérkőzések okozhatnak felejthetetlen perceket.

Péntek

A hét utolsó munkanapján az NB I őszi zárófordulójának nyitómérkőzése, azaz a Mezőkövesd-DVSC kerül megrendezésre. A németeknél a Nürnberg-Mainz, míg az olaszoknál a Bologna-Juventus nyitja a futballdömpinget. Spanyolországban bajnokik helyett kupamérkőzéseket rendeznek, pénteken a Barcelona az alacsonyabb osztályú Cartagénához látogat.

A jégkorong szerelmesei sem unatkoznak majd a hét utolsó munkanapján, hiszen az Alba Volán a Villachhal néz farkasszemet, míg a tengerentúlon a Pittsburgh Penguins-San José Sharks meccs érdemel említést. Európában a CSZKA Moszkva-Fenerbahce, míg Amerikában a Chicago Bulls-Miami Heat rangadó viszi a prímet kosárlabdafronton. Vízilabdában igazi rangadót rendeznek kishazánkban, hiszen a Vasas együttese látogat Szegedre. A végére hagytuk a hét legjobban várt eseményét: a Szerbia-Japán találkozóval megkezdődik a női kézilabda-világbajnokság, amelyről részletesen beszámolunk a hatharom.com-on.

Görbicz Anita és társai szombaton megkezdik szereplésüket a kézilabda-világbajnokságon.

Szombat

Szombaton a focié lesz a főszerep, olyan mérkőzéseket rendeznek, mint például Manchester United-Newcastle, MTK-Diósgyőr, Dortmund-Leverkusen, Livorno-Milan, Napoli-Udinese, Porto-Braga vagy Olimpic Xativa-Real Madrid.

Kirakatcsapatunk, az Alba Volán szombaton is jégre lép, ezúttal az Innsbruckot látják vendégül a fehérváriak. Észak-Amerikában a Chicago Blackhawks-Anaheim Ducks rangadó hozhatja lázba a hokifanatikusokat. A kézilabda-világbajnokságon Hajdu János lányai is pályára lépnek, Magyarország ellenfele Csehország lesz (a találkozóról élő szöveges tudósítást olvashattok a hatharom.com-on), a nap rangadója viszont egyértelműen a Norvégia-Spanyolország ütközet lesz.

[1479116] 2013-12-07 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayer Leverkusenx;

Vasárnap

A hét utolsó napján a focimeccsek közül az Arsenal-Everton, a Roma-Fiorentina, az Inter-Parma, illetve a Videoton-Ferencváros és a Győr-Haladás (ezzel a találkozóval zárul le Magyarországon az évad) emelkedik a többi fölé.

Szolnokon az év legjobban várt kosármérkőzését rendezik, hiszen a Partizan Belgrád látogat a Tiszaligetbe az Adria Liga keretén belül. Természetesen kézilabda-meccseket is rendeznek vasárnap, a női világbajnokság találkozói mellett a Bundesliga aktuális fordulójában egy igazi csemegét láthatunk, ugyanis a Kiel látogat a Füsche Berlinhez. Az NFL hétvégi kínálata is tartogat izgalmakat, az NFC Főcsoportjában ismét rangadót rendeznek, a Seattle Seahawks ezúttal a San Francisco 49ersszel meccsel.

Ahogy látható tehát, ezen a héten sem unatkoznak majd a sport szerelmesei.

A HATHAROM.COM élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
12.07. Kézilabda Magyarország-Csehország 14:45