NB I

Hiába az emberelőny, nem tudott nyerni a Videoton

A Videoton több mint egy félidőt emberelőnyben játszott, mégsem tudott nyerni a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnapi esti zárómérkőzésén.

Az első félidő hajrájában történt kiállításig és tizenegyesig a hazaiak játszottak fölényben, és irányították a játékot. Utána kiegyenlítődött játék, de a második felvonásban a létszámhátrányban lévő Haladás továbbra is vállalta a nyílt futballt, ennek köszönhetően egyenlített. A hajrában a rendkívül lelkes szombathelyiek a kettős emberhátrányt is elbírták. Nem játéktudásban, inkább hozzáállásban múlta felül a Videotont a házigazda a forduló egyik legizgalmasabb meccsén.

OTP Bank Liga
16. forduló:
INFOSzombathelyi Haladás - Videoton FC 1-1 (0-1)
Szombathely, 3000 néző, v.: Kassai
Gólszerzők: Ugrai (61.), illetve N. Nikolics (42., 11-esből)
Sárga lap: Nagy G. (41.), Bosnjak (43.), Iszlai (47.), Simon Á. (54.), illetve Vinícius (83.)
Kiállítva: Rajos (39.), Iszlai (80.)
Haladás: Rózsa - Schimmer (Rajos, 38.), Guzmics, Tóth P., Bosnjak - Simon Á., Iszlai - Ugrai, Nagy G., Halmosi - Radó (Gyurján B., 91.).
Videoton: Calatayud - Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira - Caneira, V. Gomes (Oliveira, 61.) - Kovács I. (Zé Luis, 74.), Sándor Gy., Nildo - N. Nikolics (Kleinheisler, 85.).
[1480845] 2013-12-01 18:30:00 Haladás - Videotonx;
  • Pro
    mr.blonde
    2013. november 30., Szombat 12:52
    • Ország:Magyarország
    • Fogadás típusa:Asian Handicap
    • Tipp:Puskas FC Academy 0
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.84
    • Eddig éri meg:1.75
    • Tét:4
    • INDOKLÁS:

      Továbbra is tartom magam, hogy a Puskás Akadémia valós tudását tekintve nem kiesőhelyek környékén kellene, hogy tanyázzon. Benczés Miklós fiai az elmúlt öt bajnoki fordulóban nyeretlenek maradtak, pedig az MTK vagy éppen a Kecskemét ellen nagyon közel voltak a három ponthoz. Az első tavaszi fordulóban rendkívül motivált társaságot küld majd pályára a vezetőedző, a cél három egység megszerzése, ami a nem túl acélos Pápa ellen össze is jöhet a felcsútiaknak.

      Tóth Bálint legénysége a 9. helyen áll 20 pontjával, ilyen jó szereplést talán maguk a pápaiak sem vártak maguktól. A vendégek mestere nem az a bekkelős fajta, így biztos vagyok benne, hogy a Pápa pontot, pontokat akar majd szerezni, de ez a felfogás a Puskás malmára hajthatja a vizet.



      A felcsútiak támadószekciója az élcsapatokéval vetekszik, így ha hátul stabil lesz a csapat, valamint a pontrúgásoknál is meglesz a kellő koncentráció, a nem túl veretes pápai védelmet feltörhetik Lencséék. A találkozót a fehérvári Sóstói-stadionban játsszák, így a rossz idő ellenére az ország egyik legjobb pályáján futballoznak majd a csapatok, a technikásabb Puskás tehát játszhatja megszokott játékát. Papíron erősebb a Puskás kerete, hosszú ideje nem tudott már meccset nyerni, de hogy ez a találkozó kiforduljon kettesbe, arra nem látok sok esélyt.

    • Eredmény:

      1 - 0( 1 - 0)

    • kimenetel
      Nyereség
    • 3.36