NB I

Brusztolós döntetlen a Bozsik Stadionban a névadó születésének évfordulóján

  • MTI

Küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen döntetlent játszott a Honvéd a Kecskeméttel az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A hajrában alakult ki a végeredmény - Fotó: MTI, Koszticsák Szilárd

Az egy nappal Bozsik József születésének évfordulója után rendezett mérkőzésen az első félidő nagy részében mezőnyjáték zajlott a pályán, a Honvéd ugyanakkor valamivel veszélyesebb volt, többször jutott el a kecskeméti kapu elé, gólt azonban nem sikerült szereznie.

A szünet után egy darabig nem változott jelentősen a játék képe, majd a hajrához közeledve a vendégek nagyobb tempóra kapcsoltak, s Gréczi nagyszerű átlövésével megszerezték a vezetést. A Honvéd nem adta fel, de sokáig komoly helyzetek nélkül támadott. A vendégkapus ápolása miatti hosszú ráadásban aztán Prossernek komoly lehetőségei voltak, végül pedig a Mogyorósit lefutó Holender szerezte meg az egyenlítést jelentő gólt a 95. perc legvégén.

OTP Bank Liga
16. forduló
INFO Budapest Honvéd - Kecskeméti TE Phoenix-Mecano 1-1 (0-0)
Bozsik Stadion, 1000 néző, v: Becséri
 
gólszerzők: Holender (95.), illetve Gréczi (77.)
sárga lap: Alcibiade (74.), Job (90.), illetve Gréczi (25.), Patvaros (54.), Varga R. (65.), Balázs Zs. (87.)
 
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Lovric, Baráth, Alcibiade - Job, D. Diarra (Lőrinczy, 80.), Hidi - Daud (Prosser, 82.), Perea, Vernes (Holender, 62.)
 
Kecskemét: Németh V. - Mogyorósi, Karan, Varga R., Farkas A. - Gréczi (Póti, 82.), Vukasovic, Patvaros (Bulajic, 90.), Gyagya, Forró (Nagy P., 82.) - Balázs Zs.
[1480841] 2013-11-29 19:00:00 Honvéd - Kecskemétx;