NB I

A Puskás Akadémia csak fejben nyert a Kecskemét ellen

A Puskás Akadémia 2-0-ra vezetett, de a vendég Kecskemét végül pontot mentett az NB I 15. fordulójának pénteki nyitómeccsén.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
INFO Puskás Akadémia - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-2 (1-0)
Székesfehévár, 300 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Haraszti (16.), Gallardo (46.), illetve Gréczi (76.), Barry (80.)
sárga lap: Gallardo (24.), Vaszicsku (34.), illetve Vukasovic (36.), Nagy P. (90.)
 
Puskás Akadémia: Somodi - Margitics, Vaszicsku, Szekeres, Tamás - Fabio - Haraszti (U. Nikolic, 77.), Czvitkovics, Polonkai (Tischler, a szünetben), Gallardo - Lencse
 
Kecskemét: Antal - Póti (Mogyorósi, a szünetben), Karan, Varga R., Farkas A. - Vukasovic, Patvaros (Nagy P., 68.), Savic (Gréczi, a szünetben) - Balázs, Barry, Pekár

Aktívan kezdett a kiesőzónából menekülő Puskás Akadémia, amely az első negyedóra végén Haraszti szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést. A Kecskemét csak néhány perccel később lett úrrá zavarán, a félidő végéig pedig kiegyenlített, de nem túl pergő ritmusú játék folyt a pályán.

A szünet után a vendégek fejben az öltözőben maradtak, az agilisan játszó Gallardo révén pedig növelte előnyét a hazai együttes. A Kecskemét a játékrész derekától egyre veszélyesebben futballozott, és a hajrá előtt szépített, sőt, négy perccel később Barry bombagóljával egyenlített is.

Az utolsó percekben már egyik fél sem tudott újítani, így igazságos döntetlennel zárult a találkozó, melyen a KTE örülhetett jobban a pontszerzésnek.

A találkozóra a PROTIPP rendszerben is kínáltunk tippet, a Puskás Akadémia győzelmét vártuk, ám a döntetlen esetén a tét visszajár opciót választottuk.

[1480837] 2013-11-22 19:00:00 Puskás Akadémia - Kecskemétx;