Tenisz

A 2013-as év legszebb ütései női teniszben - videó

A profi női teniszezők többsége jelenleg éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti, így nekünk nem marad más, mint egy tízes lista összeállítása a 2013-as esztendő legszebb megoldásairól. A lista persze bővíthető, így tőletek is várjuk a kedvenc pontok, labdamenetek videóit...

1. Feltétlenül a "Best of" lista élére kívánkozik a lengyel Agnieszka Radwanska alábbi (némiképp szerencsés) bravúrja, amelyet ellenfele, a belga Kirsten Flipkens sem nagyon akar elhinni.

2.  A fehérorosz Viktorija Azarenkának sem kell különösebben szégyenkeznie ezért a csodás röptéért, amit ráadásul döntő pillanatban Serena Williams ellen húzott elő a kalapból.

3. Az orosz Marija Kirilenko számára a kínai Cseng Csie elleni találkozó hozta meg az év ütését. Azért ez sem kutya...

4. Monica Niculescu alábbi ütése is remekül alakult, amely a rövidítés után egészen furcsa gellert kapva hoz pontot.

5. Ilyen ütést eddig főleg a fiúktól láttunk (ott sem sokszor), amellyel az orosz Alla Kudraceva csinált pontot Birminghamben.

6. Egy másik Radwanska testvér, Urszula sem maradhat ki ebből az összeállításból, aki Azarenka ellen rövidített elképesztő módon:

7. Ha már testvérek, akkor nézzük meg, hogy Serena Williams miként nyert pontot a nővér, Venus ellen.

8. Idén nem volt extra éve Szvetlana Kuznyecovának, de azért a moszkvai tornán bemutatott egy szép spárgát, ami után persze pontot is nyert.

9. A román Simona Halep ebben az évben hat (!) tornát nyert meg. Az alábbi ütés is megmutatja, hogy miért.

10. A torontói tornán az olasz Roberta Vinci mutatta meg, hogy bizony sok érzés "szorult" a kezébe. A legszebb idei átemelések egyikét láthatjátok: