PSG

Ibrahimovic gyomrát nem feküdte meg a vb-kudarc Blanc szerint

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Laurent Blanc nem érzi, hogy Zlatan Ibrahimovicot padlóra küldte volna Svédország portugálok elleni vb-pótselejtezős veresége.

Ibrahimovic nem veszített az elszántságából - Fotó: AFP

"Beszélgettem vele tegnap, jónak tűnt a hangulata. Elmondta, hogy egy nagyon jó portugál csapattól kaptak ki, és hogy hiába próbálta a csapattársaival a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségből, ez nem jött össze nekik. Biztosan csalódott, de én jónak találtam a lelkiállapotát. Persze őszintén kívántam neki, hogy jussanak ki, hiszen emlékszem, milyen érzés vb-n szerepelni" - mondta a listavezető trénere, aki a Reims elleni bajnokira készíti a listavezetőt, amely tavasszal kikapott idegenben mostani ellenfelétől.

Ibrahimovic maga is beszélt a portugálok elleni párharcról, méghozzá tisztázta a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában, hogy nem tapsolta meg Cristiano Ronaldót a harmadik gólja után.

"Nem, a csapattársaimat akartam biztatni. Azért tapsoltam, hogy felrázzam és motiváljam őket az utolsó percek előtt. Már korábban is voltunk hátrányban, és fontos, hogy ne adjuk fel az utolsó percig, mert az elképzelhetetlen bármikor megtörténhet" - mondta a csatár.

"Cristiano Ronaldo természetesen nagyszerű játékos, de túl sok területet hagytunk neki, nincs hozzá fogható a kontratámadásokat nézve. Ez a meccs is megmutatta, miben a legjobb. Hogy ő lenne a világ legjobbja? Csak annyit mondhatok, hogy eggyel több gólt lőtt, mint én" - mondta riválisáról az öntörvényű sztár.

[1468296] 2013-11-23 17:00:00 Reims - Paris Saint Germainx;