Honvéd

Megnyitják az ultrák előtt a Kispest-szektort a Bozsik Stadionban

Szombaton újra kinyitják a Bozsik Stadionban a Kispest-szektort, így a Budapest Honvéd ultrái a DVSC-TEVA elleni bajnokin ismét szokott helyükről biztathatják csapatukat.

Fotó: honvedfc.huA klub kedden közleményben jelezte: a döntésben nagy szerepet játszott, hogy az együttes szurkolói kiváló hangulatot teremtettek az MTK elleni idegenbeli találkozón, ráadásul végig sportszerűen drukkoltak. "Szurkolóink kiváló hangulatot teremtettek a Hidegkuti Stadionban, nem mellesleg sportszerűen biztatták a csapatot. Szurkolóink fegyelmezettsége a klubvezetést arra ösztönözte, hogy újból megnyissa a hónapok óta bezárt Kispest szektort, így a soron következő, szombati Budapest.ó Honvéd–DVSC rangadón újra megtelhet a kanyar, és szurkolóink az MTK ellen tapasztalt sportszerű, fergeteges biztatással győzelemre segítik csapatunkat. A kanyar újra megnyitása gesztus értékű, bízunk benne, hogy senki nem él vissza vele" - olvasható a honvedfc.hu-n.

A hatharom.com többször beszámolt arról, miközben a pályán magára talált a tavalyi szezonban bronzérmet szerző Budapest Honvéd, a törzsszurkolók és a klub tulajdonosa között egyre inkább elmérgesedik a viszony. George F. Hemingway tulajdonos és a kispesti ultrák már jó ideje szemben állnak egymással, aminek következtében a hazai mérkőzéseken nincsen szervezett szurkolás. Sőt, a tulajdonos nemrég arról beszélt, a jövőben erre idegenben sem lenne lehetőségük a drukkereknek. Nos, a jelek szerint "tűzszünet" állt be Hemingway és a törzsszurkolók háborújában, a sportvezető békülést kezdeményezett.

A Honvéd szombaton fogadja a Debrecent az OTP Bank Liga soron következő fordulójában. A hazaiak a hatodik, a vendégek a második helyről várják a rangadót.

[1480836] 2013-11-23 14:00:00 Honvéd - Debrecenx;