Premier League

Mourinho Miki egérnek nevezte a WBA játékosát

A The Guardian keddi írása szerint nem csak a pályán, hanem a játékoskijáróban is heves szópárbajt gerjesztett szombaton a Chelsea-West Bromwich Albion meccs végjátéka.

Olsson nem csak Mourinhóval csapott össze - fotó: AFP

Szombaton kis híján meglepetést okozott a West Bromwich Albion, amely a 90. percben még 2-1-re vezetett a Chelsea otthonában, azonban a négyperces ráadásban Andre Marriner játékvezető megkönyörült a fővárosi gárdán. Ramires vezette be a labdát a 16-os bal oldalán, ahol ütközött Steven Reiddel. Váll a vállal találkozott, a Chelsea brazil légiósa elvágódott, a bíró pedig némileg könnyelműen büntetőt ítélt. Hazard gólra váltotta a 11-est, a meccs 2-2-re zárult.

A lefújás után természetesen állt a bál a pályán, a vendégek nehezen törődtek bele az eredménybe, sőt, a játékoskijáróban is folytatódott a verbális adok-kapok. A The Guardian szerint nem kímélték egymást a felek, a Chelsea menedzsere, José Mourinho például "Miki egér játékosnak" nevezte a WBA svéd légiósát, Jonas Olssont, aki nem reagálta túl a dolgot, szimpla "b.meggel" válaszolt.

Olsson egyike volt azoknak a birminghami játékosoknak, akik már a pályán is nehezen viselték az eredményt, a játékoskijáróban végül a biztonsági emberek tettek rendet a csapatok között. Mourinho a mérkőzést követő sajtótájékoztatón jogosnak vélte a 11-est. A Chelsea portugál mesterének októberben már volt dolga a bírókkal, a Cardiff City elleni meccsen Anthony Taylor játékvezető a lelátóra zavara, Mourinho ráadásként 8000 ezer fontos büntetést kapott az esetért.


 

[1474361] 2013-11-09 16:00:00 Chelsea - West Bromwich Albionx;