Serie A

Sokkal több van a Milanban - Sevcsenko

A napokban látogatóban járt egykori csapatánál, a Milannál 2004 aranylabdása, Andrij Sevcsenko, aki természetesen több, a klubbal kapcsolatos véleményéről is beszélt a piros-feketék honlapjának.

"Olyan, mintha hazatértem volna. Edzői tanfolyamra járok, és Allegri sokat segített nekem, mivel elmondta a véleményét néhány dologról. Mások, Gattuso és Inzaghi elkezdték az edzői karrierjüket, telik az idő és mindenki más életet él már" - beszélt jelenéről az egykori csatár.

A Milan tíz forduló után csak 12 ponttal áll a bajnokságban, és szerdán sem tudott nyerni a Lazio ellen, 1-1 lett a meccs vége, Sevcsenko szerint igazságtalanul.

"Győzelmet érdemelt volna a csapat, de örülök Kakának, aki gólt szerzett és jól játszott. Nagyon koncentráltnak és lelkesnek látom. Ő egy olyan játékos, aki sokat érdemel a futballtól, és most végre újra jól van, vele pedig mi is jobban szórakozhatunk. A csapatnak is fejlődnie kell, sokkal többre képes" - dicsérte a Real Madridtól visszaszerzett brazilt és biztatta az utódokat az ukrán.

A Milan szombaton a Fiorentina elleni rangadón próbálhat közelebb kapaszkodni a Serie A élmezőnyéhez.

[1536624] 2013-11-02 20:45:00 AC Milan - Fiorentinax;