Átigazolás

Balotelli a mi csillagunk - Galliani

Adriano Gallini cáfolta a felröppent pletykát: Mario Balotteli marad Milánóban, nem adják el a Chelsea-nek, sem más klubnak.

A balhés támadót nem engedi el a Milan - Fotó: AFP

"Mario Balotelli nem hagyja el a Milant. Még hosszú évekig nálunk fog játszani, ő a mi csillagunk. Hosszú távú szerződést kötöttünk vele, amit ki fog tölteni" - nyilatkozta a vörös-feketék alelnöke. Mint arról a hatharom.com beszámolt, a Mino Raiola, a balhés csatár ügynöke meglebegtette, hogy ügyfele a Chelsea-be igazolhat.

A Milan szénája nem áll jól a Serie A-ban, de nincs szó a vezetőedző leváltásáról. "Massimiliano Allegri marad az edző, az idény végén összegezzük, hogyan teljesített a csapat és felmérjük a lehetőségeinket."

Galliani külön kitért két játékosra, akikkel elégedetlen. "Beszéltem Riccardo Montolivóval és elmondtam neki, hogy csapatkapitányként többet várok tőle. Nem voltam elégedett Valter Birsával sem, remélem, hogy hétvégente olyan jól teljesít majd, mint az edzéseken."

A Milan ma este a Laziót fogadja Serie A-ban, mint azt scoreboardunkban láthatjátok, hullámzó szereplése ellenére a hazai csapat az esélyes a három pontra.

[1536617] 2013-10-30 20:45:00 AC Milan - Laziox;