Milan

Kaká a padra már jó, Balotelli kihagyhatja a Barca-meccset

Győznie kellene a Milannak az Udinese elleni szombati bajnokin, de Mario Balotelli biztosan nem segítheti a csapatot. Sőt, a Barcelona elleni BL-meccsen is kérdéses a játéka.

Kaká ugyanakkor egyre jobb állapotban van, szombaton a kispadra már biztosan leülhet, de kezdeni nem fog.

"Úgy 25 percre elég erő van a lábaiban, de nagyon fontos, hogy ott legyen a csapattal. Feleslegesen kockáztatni ugyanakkor nem akarunk" - mondta a brazil játékosról Massimiliano Allegri vezetőedző.

Javulást vár csapatától a Milan edzője - Fotó: AFP

Balotelli kedden, csereként beállva még gólt szerzett az Olaszország-Örményország mérkőzésen, klubjánál azonban már nem tudott sokat dolgozni: "Megbízom a nemzeti csapat stábjában. Ha játszatták, akkor úgy gondolták, hogy jól van. Aztán megérkezett, pihent másfél napot pihent, és öt perc után kiszállt az edzésből. Hétfőn délelőtt beszélünk az orvosokkal, és meglátjuk, hogy kedden már játszhat-e."

A bajnokságban hét forduló alatt nyolc pontot szerzett a Milan, nagyrészt azért, mert 13 gólt kapott. A hatharom.com fordulóelőzetesében olvashattátok, hogy az Udinesétől is azt várjuk, hogy betalál, de Allegri azért örülne, ha végre megszabadulnának a sok hibától.

"Szerintem jobbak vagyunk, mint tavaly, de egyértelműen van hova fejlődnünk. Nem lőhetünk minden meccsen négy gólt, hogy győzni tudjunk. Hatékonyabban együtt kell dolgoznunk, hogy a hibákat elkerüljük. Elemeztük a videókat, mivel a játékosok a pályán sokszor nem érzékelik, hogy hol rontottak. Próbálunk javulni" - mondta az edző.

A fogadóirodák attól nem esnének hanyatt, ha az udineiek gólt szereznének, de azt már meglepőnek tartanák, ha nyernének a San Siróban. Sőt, egy döntetlenre sem látnak sok esélyt, amint azt lenti scoreboardunkban is láthatjátok.

[1536596] 2013-10-19 20:45:00 AC Milan - Udinesex;