Bulvár

Messi a luxus útjára lép - fotók

A Barcelona argentin szupersztárja új otthonra vágyik, egy neves építesz rendkívül egyedi és minden szerénységet nélkülöző álomlakást tervezett meg neki.

Lionel Messivel kapcsolatban sokan azért éreznek szimpátiát, mert karrierje mentes a botrányoktól, az éjszakai kicsapongásoktól, a zavaros klubváltásoktól és egyéb, a nemzetközi futballban bevált trendeknek számító dolgoktól, a futballon kívüli élete a sajtó számára pedig maga volt az unalom. 

A közelmúltban azonban némileg megváltoztak a dolgok, hiszen sorra jelentek meg azok a hírek, melyek Messi arroganciájáról, félrelépéséről illetve adócsalásáról szóltak. A médiában megjelent hírek nagy részéről ugyan utólag kiderült hogy egyáltalán nem vagy csak részben voltak igazak, de tény, egyfajta attitűd váltás felfedezhető a világ legjobb játékosának tartott klasszison.

A négyszeres aranylabdás dél-amerikai jelenleg sérüléssel bajlódik, így kihagyja az argentin válogatott hétvégi, Peru elleni mérkőzését, helyette Barcelonában keményen készül a visszatérésre.

A sérülése mellett most azzal került a címlapokra, hogy egy új, kacsalábon forgó palotát építtet magának és családjának. Messi rezidenciáját a neves építész, Luis de Garrido álmodta meg, a tervek szerint pedig az ovális alakú épületrész köré egy hatalmas medencét és egy füves kertet is építenek. A luxusingatlant a javaslatok alapján a Barcelonától 36 kilométerre északra fekvő Llavarenes Sant Andreau városában húznák fel.

Messi új háza minden tekintetben a futball bűvkörében épülne fel, hiszen felülnézetből egy futballpályára hasonlítana, melynek közepén a Barcelona sztárjának mezszáma, a 10-es szerepelne.

[1085573] 2013-10-12 01:00:00 Argentína - Perux;