Átigazolás

Conte Vidicsre, Benítez Skrtelre hajt

Az olasz sajtó szerint a Juventus és a Napoli is Angliából, a Manchester Unitedből, illetve a Liverpoolból erősítené meg a védelmét.

Anglia után Olaszországban is szembe kerülhetnek egymással?

A Juventus állítólag Nemanja Vidicset szeretné megszerezni jövő nyáron a Manchester Unitedből, és bizonyos szempontból egyszerű is lehet a torinói klub dolga. A szerb hátvéd szerződése ugyanis lejár a szezon végén, azaz jelen állás szerint csak vele kell megállapodni. Versenytársak legfeljebb a bértárgyalások kapcsán adódhatnak, vételárat nem kell fizetni a játékosért. Giuseppe Marotta sportigazgató a Tuttosport értesülései szerint már dolgozik az ügyön, felvette a kapcsolatot Vidics ügynökével.

A Napolinak a jelenleg a Liverpoolban játszó Martin Skrtellel már nehezebb dolga lehet. Még akkor is, ha annak idején Rafael Benítez vitte a Vörösökhöz a szlovák focistát, azaz jól ismerik egymást.

Skrtel szerződése 2016-ig szól, és szeptember eleje óta sorra pályára lépett csapata mérkőzésein, azaz élvezi Brendan Rodgers menedzser bizalmát is. A nápolyiaknak tehát valószínűleg a zsebükbe kellene nyúlni, hogy megszerezhessék a hátvédet, akinek az árát jelenleg 12,5 millió euróra becsüli a transfermarkt.de átigazolásokkal foglalkozó szakportál.