NB I

Klement Tibor távozik Győrből

  • MTI

Klement Tibor, a bajnoki címvédő Győri ETO labdarúgócsapatának ügyvezetője tíz év után távozik a klubtól, helyét Ökrös András veszi át.

A győri együttes kedden a honlapján tette közzé, hogy Klement Tibor "új kihívásokra, megújulásra vágyik", ezért döntött a távozás mellett. Tarsoly Csaba elnök elfogadta a döntését, s október 15-ével felmentette tisztségéből. A távozó ügyvezető december 31-ig tanácsadóként még Tarsoly Csaba rendelkezésére áll. Klement Tibor 2003. november 1-jétől ügyvezetője az ETO-nak, amely azóta egy-egy bajnoki címet és Szuperkupa-győzelmet aratott, háromszor volt bronzérmes az NB I-ben, kétszer második a Magyar Kupában. A klub ügyvezetését október 16-ával átvevő Ökrös András eddig elnöki tanácsadóként dolgozott az egyesületnél.

A győriek a hétvégén 4-1-re verték a Pápát, Pintér Attila együttese 10 fordulót követően az ötödik helyen áll a bajnokságban, kilenc pont a hátránya a listavezető Videoton mögött. Az ETO a világbajnoki selejtezőket követően az Újpest ellen folytatja szereplését az OTP Bank Ligában.

[1480609] 2013-10-20 16:30:00 Újpest - Győrx;