Premier League

Nehéz elfogadni ezt a vereséget - Pellegrini

Az Aston Villa 3-2-re verte otthon a Manchester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati meccsén.

Pellegrinivel még nem tudott nyerni idegenben a City - fotó: AFP

A Manchester City kétszer is vezetett az Aston Villa otthonában, ám a hajrában négy perc alatt két gólt kapott és végül elbukta a meccset. A City menedzsere, Manuel Pellegrini nehezen tudja elfogadni, hogy vereséggel zártak.

"Ma minden olyat megtettünk, amivel megnyerhettük volna a meccset, de aztán öt perc alatt elvesztettük - mondta Pellegrini. - Hihetetlen, ahogy kikaptunk, nehéz elfogadni. Nagyon jól játszottunk, nem olyan volt, mint a Cardiff vagy a Stoke ellen, rászolgáltunk egy újabb gólra. Sok oka van a vereségnek, nehéz megmagyarázni. Többet birtokoltuk a labdát, kétszer vezettünk, aztán öt percen belül történt, ami történt. Két hibát vétettünk és elbuktuk a meccset. Kilencven percen keresztül kell koncentrálni. Ezen a napon többet érdemeltünk volna, de a futball már csak ilyen. Remélem, hamarosan tudunk nyerni idegenben, mert ez már a harmadik meccs, amelyen nem győztünk."

A Manchester City korábban a Cardiff otthonában kikapott, a Stoke City vendégeként pedig gól nélküli döntetlenre végzett. Pellegrini együttese hat forduló után tíz ponttal áll.

[1474209] 2013-09-28 16:00:00 Aston Villa - Manchester Cityx;